Salutació alcalde


Caldes és un poble on la cultura se sent i es respira. Vivim en una vila enèrgica i dinàmica que sempre surt al carrer amb convicció per celebrar la seva festa grossa: la Festa Major.

Es tracta d’un moment de retrobaments, de diversió, de tradicions, en què plegats fem festa sabent que això ens converteix en una comunitat més forta. Celebrar-la amb civisme és fer cohesió, és viure la identitat del nostre municipi amb passió i intensitat.

Voldria fer esment, sense ànim d’oblidar a ningú, de totes les persones, associacions i col·lectius que s’hi impliquen un any més amb la il·lusió renovada. Especialment vull recordar les entitats de cultura popular, perquè representen l’essència d’una festa que culmina de la forma més immillorable que és amb la tradicional Capvuitada.

En aquesta edició, Ajuntament, entitats i patrocinadors, tornem a conjurar-nos per presentar una programació extensa i per a tots els gustos. Petits i grans hi trobarem, de ben segur, propostes del nostre interès. Només ens queda gaudir de la festa.

Visca la Festa Major!

Isidre Pineda i Moncusí, alcalde de Caldes de Montbui