dimecres, 23 de setembre de 2020

L’Ajuntament suspèn la Festa Major i aposta pel foment de la #CulturaSegura al llarg dels propers mesos

L’Ajuntament decideix suspendre la Festa Major 2020 i construir una programació segura, estable i continuada en el temps que contribueixi a la recuperació del sector cultural 

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha decidit suspendre la concentració d’activitats culturals, tradicionals i d’oci en els dies de Festa Major (del 10 al 13 d’octubre de 2020) i programar, en canvi, un seguit de propostes al llarg del temps que contribueixin a revifar el sector i ofereixin espais de lleure segur i de qualitat a la població. 

Aquesta decisió persegueix dos objectius fonamentals: protegir la població de situacions de risc en el marc de la crisi sanitària per Covid-19 concentrant una programació extensa en un curt període de temps i recuperar espais a favor de la cultura i el lleure segurs i estables. 

En atenció a aquests dos objectius, l’Ajuntament estudia una programació que retorni les manifestacions culturals, tradicional i de lleure al municipi i que sigui flexible i adaptada a les exigències sanitàries canviants.

La construcció de la programació cultural calderina per aquesta tardor i hivern inclourà: l’estudi de possibles espais exteriors i interiors, les converses amb les entitats locals i el replantejament del pressupost municipal que s’hi destina, que necessàriament serà ajustat per atendre qüestions d’urgència promogudes per la situació de pandèmia.

Serà de gran utilitat en aquest projecte el cens de professionals del sector de la cultura que recentment ha elaborat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. (...)

Més informació al document adjunt i al web municipal:

https://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/lajuntament-suspen-la-festa-major-i-aposta-pel-foment-de-la-culturasegura-al-llarg-dels-propers-mesos.html